DEKORATIVT OG ENKELT

Hei og riktig god tirsdag!

Denne helgen har det vært tid og ro og masse avslapping med familien, akkurat slik en helg skal være i mine øyner, der vi har hatt det helt fantastisk sammen. Noen ganger synes jeg det er viktig at man bare kan stoppe tiden litt, kjenne at man lever og kan ta seg en time out når man føler for det. Det pleier jeg og gjøre, for en dag eller to, når det ellers går i ett hele tiden. Det er da man kjenner at det er viktig og sette av tid til familien og bare nyte det.

Nå er hverdagen tilbake med full kjør igjen, og jeg er klar for dagen og listen over gjøremål som venter. Vaskerommet er et av mine favoritt rom i huset, her har jeg tegnet og planlagt alt selv på hvordan innredningen skulle være. Jeg var veldig bestemt på hvordan det skulle bli, for å skape en helhet og tråd med resten av underetasjen. Det er veldig viktig for meg, og nå har det virkelig blitt en drøm av et vaskerom.

Litt nytt har flyttet inn på vaskerommet, jeg synes det er så dekorativt og ikke minst så enkelt. Jeg liker ikke å ha for mye pynt og synes som regel at det enkle ofte er det beste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s