STRAM ELEGANSE

Hei alle sammen og riktig god onsdag

Hos Slettvoll finner du interiør i flere størrelser og varianter. Det gir deg spillerom til og innrede etter din egen smak. Miks og match mørke toner med gylne detaljer og lek med kontrasten mellom stramme og myke linjer for å skape en tidsriktig atmosfære.

Jeg har de siste årene falt for mørke fargetoner når det kommer til interiør og innsett at jeg trives best med det sorte når det kommer til fargevalg. Nå har vi hatt svart soverom og svart gang nede i noen år, og jeg kjenner på den følelsen at det ikke finnes noe annet jeg kan bli like fornøyd med. Dere vet jo selv hvordan det er, når man først finner en farge man liker. Jeg er ikke den som følger farger når det kommer til interiørtrend, jeg følger selvfølgelig alltid med – men jeg er den som har valgt å følge min egen stil og min smak.

Det gjelder å velge farger og fargetoner som man ikke går så fort lei, og som man trives godt med. Svart er og og blir er farge jeg aldri kommer til å bli lei av, ikke med det første i hvertfall. Jeg liker at interiøret har en stram eleganse.

Bildene har jeg selv tatt hos Slettvoll.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s