NYTT OG LEKKERT

Det går mot vår, det er sol og det er fredag, det kan ikke bli bedre enn det? Jeg regner jeg med at de fleste synes det er digg når fredagen er her uansett – det synes i hvert fall jeg. Været er helt magisk om dagene nå som solen kommer mer og mer frem, det er fremdeles litt kaldt enda, men virkelig nydelig altså. Jeg pleier og bli litt ekstra glad på sånne dager som dette, og får masse ekstra energi på en så fin dag som dette i solskinnet. Jeg synes det er så kjedelig at påsken er så sein i år, midt i april, i fjor var vi jo ferdig med den på denne tiden. Nå er det bare noen små uker igjen til vi faktisk begynner med påskeferien, da skal vi kose oss masse alle sammen.

Som mine lesere vet, er hus og hjem min lidenskap og jeg elsker å forbedre, fornye og skape noe nytt og lekkert når det kommer til interiør. Det tar tid å skape et hjem, og stilen min har forandret seg stort det siste året. Svart er ikke bare en farge jeg liker, men det er en farge jeg elsker og som jeg liker å bruke mer og mer her hjemme.

 

Når du bruker dempende toner i interøret, kan du lett endre utrykket ved å sette flere lykter sammen. Miks størrelser og former med og uten mønster,  det gir et vakkert lysspill. Disse kan også brukes som en dekorativt vase.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s