FAVORITTER PÅ SOVEROMMET

Hei alle sammen og riktig god kveld.

Denne dagen har vært veldig, veldig fin. Jeg tok med meg jentene ut en tur ut der vi valgte å leke oss videre ute. Solen har vi savnet, så den skulle jeg ønske at vi hadde litt mer av.. men den titter vel snart frem igjen? Uansett, sol eller ikke.. dagen har vært helt tipp topp. Jeg synes det er kjempekoselig å få litt kvalitetstid sammen med barna. Ellers så har begynnelsen av denne helgen vært rolig for vår del, der vi bare har koset oss hjemme og hatt en lat tilværelse, noen ganger gjør det godt og bare slippe alt man har, og ikke tenke på noe verdens ting. Det er det som er så fint med søndagene, ukens beste dag!

Det finnes ikke noe bedre når man skal legge seg til gjennomluftet soverom, nyoppredd seng og du kjenner at du er klar for å legge deg godt ned i drømmeland – det finnes ikke noe som er bedre enn det, er det vel?

Det jeg liker så godt med soverommet vårt, det er at her har vi brukt mørke fargetoner – jo mørkere det er jo bedre sover man, det gjør i hvertfall jeg. Soverommet er et av hjemmets viktigste rom, du tilbringer mye tid her og da er det ekstra hyggelig å innrede med farger og tekstiler som gir den gode hotellfølelsen.

Ville bare svippe innom og vise dere mine favoritter på soverommet, og et ønske om at dere får en fin kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s