NYTT BAD I TANKENE

Det neste rommet i huset vi jobber med nå er det nye bade vårt i underetasjen, dette er det som har stått på ønskelisten i mange år – og nå skal det endelig bli. Vi har kommet til et valg som vi har blitt enige om når det kommer til fargevalg. Et valg som vi er veldig sikre på og som både er klassisk og varig. Det er to bad vi skal pusse opp, og i dag tenkte jeg å fortelle dere hva vi går for til det ene badet som da blir hovedbadet nede. Jentene skal få sitt eget bad oppe, som også blir et gjestebad.

For noen uker siden bestilte jeg det flotte servantskapet fra Classic living, et praktisk og elegant servantskap med moderne funksjon. Denne falt jeg helt for, og som vil passe perfekt inn på badet vårt med de sorte veggene. Denne gangen ønsket jeg et servantskap som har dobbel vask, noe som har stått øverst på ønskelisten når det kommer til bad lenge, så da ble valget egentlig veldig enkelt.

Her kommer et liten smakebit på hvordan det kommer til og bli.

Planen er at vi skal ha samme type gulv som på toppen av servantskapet, altså hvit marmor på gulvet. Men det er her det stopper seg opp litt, tanken først var egentlig at vi skulle gå for våtromsbelgg som er et rimelige og godt alternativt til flis. Men å finne vårtombelgg i hvit marmor er veldig vanskelig, for der finner jeg bare i svart marmor og føler at det blir hakket for mørkt. Så vi får se hva, hva vi velger til slutt. Om det er noen som vet om det finnes våtromsbelegg i hvit marmor, så hadde det vært fint at dere ga meg tips om det! Gleder meg til å vise dere når alt er ferdig, planlegging er i hvertfall godt i gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s