PÅSKEFRI, BÅLPANNE OG HYTTEKOS

Påskeferien nærmer seg snart slutten, men ikke helt ennå! På torsdagen kom endelig  dagen som jeg har gledet meg til i flere uker, da var det igjen tid for enda mere påskefri, med bålpanne og hyttekos. Er ikke det herlig? Jeg hadde bestilt sol som vi hadde utover hele dagen,og snøen som ligger som et hvitt teppe over landskapet, vi var ute flere timer helt til solen gikk ned, grillet pølser og gikk på ski. Disse høytidene er til for å nytes med de man har rundt seg, koble totalt av og bare kose seg sammen. Jeg kjøpte meg nye ski i februar, og det var en stor glede å få stå på ski igjen. Er jo flere år siden sist, så læringskurven er heldigvis bra enda så det gikk veldig fint. Det er veldig gøy og bare kan ta på seg skiene og gå sammen med barna, de har jo blitt superflinke begge to, og litt knall og fall hører med til både barn og voksne, haha!

Noe av det hyggeliste med hele påsken er jo så klart å få dra på hytten, og være ute i mange timer ute! Drikke solo, grille pølser på bålpannen og bare se på sola som minner oss om at det snart er vår! Denne påsken har vært utrolig fin, så håper jeg det blir litt flere dager på hytten til neste påske.

Håper dere har hatt noen fine påskedager også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s