FANTASTISK AVSLUTNING PÅ PÅSKEN

Håper dere har en fin start på hverdagen etter påsken, her er jo mandagsfølelsen på plass. Noe sier meg at denne uken kommer til å gå fort, siden det bare er tirsdag. Nå kan vi sette oss ned og se tilbake på hvor fine de sist dagene har vært, og at vi er heldige som får oppleve en sånn nydelig påske med et helt fantastisk vær. Jeg skjønner egentlig ikke hvor disse dagene har blitt av, denne påsken fløy jo like fort forbi som den kom.

Nå kan vi endelig se frem mot våren, der vi kan legge planer for hus og hage. Jeg driver nå og planlegger nytt innkjøp av nye hagemøbler fra Slettvoll, som skal på komme på plass når vi har fått bygget ferdig plattingen. For noen dager siden dro vi i vei og kjøpte noen spann med maling, sånn at vi får begynt og male innvending av hagestuen sånn at den blir ferdig, vi rakk dessverre ikke å begynne med det før vinteren kom og det ble for kaldt. Så da måtte det stå litt på vent i noen måneder. Det er jo et hav at detaljer og valg man står midt opp i, som man må bestemme seg for, i en slik prosess. Da er det greit å ha litt ekstra tid på seg, til og se for seg et resultat som man skal bli fornøyd med.

Nå går vi mot en fin tid, det å våkne opp til solfylte dager, og lydene av fuglene som kvitrer er bare idyllisk. Nå er det mye å se frem til altså, våren er bare så fin – favorittårstid, uten tvil.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s