INSPIRASJON TIL SOMMEREN

Hei og riktig god morgen!

I går startet vi dagen med en liten dagstur til byen, det var virkelig godt med en bytur igjen alene sammen uten barn. Det er viktig og sette av litt tid til hverandre i en hektisk hverdag, noe som vi prioriterer veldig sjeldent. Det første som sto på listen var et utrolig spennende møte, som visste seg å vare ei god stund, og det var så gøy – noe som inneholdt masse spennende planlegging og planer. Mellom slagene ble det lunsj på solsiden, men det ble ikke akkurat slik jeg hadde tenkt til. Jeg hadde jo et ønske om å sitte ute, men det var jo nesten som å være på konsert ved å sitte og høre på alle den «kaklingen» Jeg har aldri opplevd at det har vært så ille før, så vi fant oss heller en plass inne, og det var en fryd og sitte der og finne roen med god mat og drikke.

Vi avsluttet dagen med at jeg fikk dra Innom Slettvoll en tur, det beste jeg vet er og få dra innom den butikken og kunne ta ting helt i mitt eget tempo. Siden jeg har bursdag på Mandagen, så ble det nok en god del shopping, og da er det fint at jeg hadde med meg bærehjelp, haha! Hos Slettvoll finner man jo masse inspirasjon, og nå skal huset innredes med masse nytt og lekkert.

 

 

I mellomtiden får man drømme seg bort og tilbringe mye tid ute i den fantastiske sommervarmen. Her kommer et bildedryss av lekre møbler til uterommet.

 

En kommentar om “INSPIRASJON TIL SOMMEREN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s