IT`S MY BIRTHDAY

Hei mandag! Her er en ny og hektisk uke godt i gang, og i dag har jeg faktisk bursdag. For 31 år siden kom jeg til verden, det har vært både vonde og fine år. Jeg er veldig takknemlig for hvert år jeg får oppleve. Kan egentlig ikke helt forstå at jeg har blitt 31 år allerede. Disse 30 årene har virkelig gått fort, og jeg ser frem til å nyte dette året, som mitt beste i mine 20. For ja, alder er bare et tall og  jeg føler meg bare som 25 enda, haha! Nå føler jeg at jeg har kommet på riktig plass i livet, for noen år tilbake ante jeg ikke hvordan fremtiden ville se ut, nå 6 år etter så har jeg samboer, hus og to fantastiske barn som betyr alt for meg. Det er bare så fantastisk. Jeg gleder meg til og fortsette den første uke i mitt liv som 31 åring og et års tid uten alkohol. (Det er tommel opp)

 

Noe sier meg at denne dagen blir kommer til å bli helt perfekt. Den skal brukes sammen med familien. Jeg vil si at jeg er over gjennomsnittet familie kjær og slik kommer jeg nok alltid til å være.

Ha en nydelig mandag!

2 kommentarer om “IT`S MY BIRTHDAY

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s