ANTREKK TIL 17.MAI

Inneholder annonselenker

Nå som vi nærmer oss snart 17.Mai, og jeg deler tre antrekk som passer til den store nadsjoldagen vår. På nasjonaldagen skal du være festkledd en hel dag, og antrekket skal være delikat og da er det fint og ha et antrekk som passer både til dagen og utover kvelden. Til de som ikke har bunad, så kan det være en utfordring, og da håper jeg at jeg kan gi deg litt inspirasjon av disse 3 antrekkene jeg har satt sammen for anledningen.

 

HER / HER / HER / HER / HER / HER

 

HER / HER / HER / HER / HER / HER

 

HER / HER / HER / HER / HER / HER

 

Bli medlem hos Members HER, og få alt av klær, mote og interiør til medlemspris. De kjører stort salg hver dag opptil 60%. Når du tipser dine venner så får du også 200,- Members Points å handle for så snart de har gjennomført sitt første kjøp hos Members.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s