LYS OPP UTEROMMET

I samarbeid med Lysman

Du er sikkert bevisst på hvor mye belysning ute kan gjøre for et hus eller en hage, nå som det begynner og bli mørkere om kveldene – så er det viktig og tenke på hvilket behov du har når du skal velge belysning ute. Vi vet hvor innbydende en lykt ved ytterdøren kan føles, og bare det å føle seg trygg når man kommer hjem sent på kvelden er en god følelse. Hos Lysman er din drømme belysning et klikk unna. Her finner du utelamper som gjør boligen din mer levende og innbydende. Du finner bl.a. energieffektive LED-lyspærer for fasaden, solcellelamper til å plassere i hagen, spotlights for å ramme inn altanen og mye annet, som gjør at du kan føle deg ordentlig hjemme.

Konstsmide Modena vegglampe Opp/ned, liten. 7571-750. Svart.

Du finner den HER.

Konstsmide Modena vegglampe opp/ned GU10. 7512-750. Svart malt aluminium.

Du finner den HER.

Konstsmide Modena Sokkellampe 70 cm. 7517-750. Svart.

Du finner den HER.

Konstsmide Modena vegglampe ned. Svart 7310-750

Du finner den HER.

Konstsmide Bologna gulvlykte 7532-750 Svart

Du finner den HER.

Rett utebelysning kan gi din hage et velfortjent løft og ta din hage til nye høyder. Du kan velge å la en effektfull utebelysning på vegg og tak bli hovedpunktene i din hage. Eller hvorfor ikke la utebelysning i form av en stolpe lyse opp hagen. Du kan også framheve vakre dekorasjoner på din uteplass eller stiger i hagen med hjelp av passende utendørsbelysning.

Uansett hvilken form av utendørsbelysning som du er ute etter, så er jeg helt sikker på at du finner den rette ute dørsbelysningen hos Lysman.no som passer for ditt hjem. De tilbyr rask levering og et bredt vareutvalg. Hos de finner du et stort utvalg av lamper og belysningsartikler fra kjente varemerker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s