6 ÅR MED LYKKE

Gratulerer så mye med 6 fine år sammen med deg i dag. Tenk at vi har holdt sammen så lenge. Jeg kan ikke forstå hvor fort tiden går, og hvor utrolig lykkelig jeg er. Alle har jo en drøm om å møte sin store kjærlighet og når jeg først hadde satt kjærligheten litt på vent.. så dukket du opp, jeg ga oss en sjanse og siden da har vi holdt sammen. Jeg er veldig takknemlig som har deg i livet mitt, du er ikke bare min bestevenn.. du er også min store kjærlighet, og verdens beste pappa til barna våre.

Det er mye som har skjedd på de siste 6 årene, og det største som har skjedd oss er barna våre. Når man får barn, så blir man mer samspilte og forståelsesfulle enn noen gang og for hver dag som går. Livet er ingen dans på roser, og da er det godt å ha en mann som minner deg på hvor høyt han elsker deg, og barna. Livet er morsomt og spennende, og jeg føler meg som som verdens heldigste. Det og sette sine egne ord på og være lykkelig er viktig, og ikke mint verdens beste følelse! Jeg unner alle i verden å finne den de vil leve resten av livet sitt med. Å kjenne på følelsen av at ting er riktig og at du er på rett plass i livet.

Jeg er evig takknemlig for at jeg har møtt mannen i mitt liv, og jeg unner alle i hele verden å finne sin rette. Hurra for oss og kjærligheten, jeg elsker deg! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s