SAMLINGSPUNKTET FOR FAMILIEN.

Annonse

Badstuspesialisten.no har de rette løsningene for de som ønsker å bygge sin egen badstu. De har 16 års erfaring innen velvære produkter, der de har et tett samarbeid med TylöHelo Norge og Sverige – som gjør at du til enhver tid vil få det beste levert fra dem. De har også tilegnet kunnskap som er unik innen montering, service og anbefalninger innen denne bransjen.

Du får levert komplette byggesett med alt tilbehør som trengs for å bygge badstu og som har Norges beste utvalg, her får du spesial laget den badstuen etter dine ønsker og behov. Slik at du får den løsningen som du selv ønsker, og som passer for ditt hjem. Har du et ønske om å bygge din egen badstue, så tilbyr de deg også hjelp med planleggingen.

Her får du muligheten til og velge mellom 6 forskjellige modeller som har en standar badstu, du kan også få en utendørs som også kan levers med vedfyrt ovn med mulighet for både elektrisk og vedfyrt. I tillegg til stilige badsturom kommer de også med flott tilbehør til din badstu i kjent auroom stil. Kan dere tenke dere noe mer avslappende enn å sette seg inn i ei god og varm badstu etter en lang dusj, lene seg godt tilbake og slappe av med et glass vin i sitt eget lille hjemmespa, på en ellers hektisk dag?Et lite samlingspunkt for venner og familie.

 

Spesialisten.no ønsker å tilby deg badstueprodukter som passer ulike typer badstuer. Her får du et utvalg  av badstueaggregat i flere forskjellige prisklasser, og som egner seg for både små og større badstuer. Det brede utvalget betyr at du sannsynligvis vil finne et badstueaggregat som passer inn i akkurat din badstue.

Firmaet holder til på Hvalstad i Asker, der har de et eget showroom og lager, der de også tilbyr montering, salg, service og rådgiving i hele Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s