NOE LITT UTENOM DET VANLIGE

Hei dere!

Det er nok mange av dere som har startet på langhelg allerede, siden det er helligdag i dag. Kjenner at det er godt og ha barna hjemme, vi får krysse fingrene for at været blir litt bedre til helgen – sånn at vi kan få noen timer ute. Vi har ikke vært så altfor heldige med været hittil, så man vet jo aldri. Nå skal jeg snart brette opp ermene og få gjort litt husarbeid. Det er alltid litt å gjøre før jeg kan nyte det å slappe av, men det er sånne hyggelige ting, hvem vil vel ikke kose seg i rent hus hele helgen?

Siden sist har det blitt noen nye puter på meg, dette er i grunn langt fra hva jeg vanligvis hadde valgt men det er jo alltid gøy og prøve noe nytt. Tenkt at så lite kan gjøre sååå mye! Et par nye puter i sofaen var alt jeg trengte for å freshe opp spisestuen. Når jeg såg den splitter nye tekstil kolleksjonen til Slettvoll, forelsket jeg meg totalt i denne mønstrete puten. Jeg visste at denne kom til og passe med de sorte putene jeg allerede hadde fra før, så jeg kan si meg ganske så fornøyd der. Jeg må vel kanskje ha to til av disse, så det blir nok ikke lenge til en ny bytur igjen, haha!

Det er jo ikke bare nye puter som har blitt med hjem, noen nye krukker har det også blitt. Nå som det er sommer så er det brudeslør som er mine favoritter. Bare det å kunne nyte en ny og fersk bukett med brudeslør er så vakkert, de holder seg like fint en halv dag uten vann, og blir ikke stygge når de tørker heller.

Håper dere har en like god helg i vente som meg ♥ Nyt den!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s