SOMMER NYTT

Nå har sommerkatalogen til Slettvoll kommet, og som vanlig kan man bare sitter og drømme seg helt bort. Jeg er godt i gang med planleggingen av nye utemøbler, og som vanlig står jeg litt helt fast på hvordan jeg virkelig ønsker å ha det. Nå må jeg bare bruke GOD tid, for å se hvor meg hvilke møbler jeg skal velge meg ut. Jeg ønsker meg store deler av katalogen skal flytte hjem til meg. Det kan ikke bli noe mer enn lekkert!

Marty utemøbler er laget av førsteklasses teak og vedlikeholdsfri flett. Nydelig gruppe som passer godt i flere miljøer. Slettvolls utemøbler er skapt for å tåle alt sommeren kan by på – både sol, regn og saltvann. Enten du har all verdens plass eller din egen lille oase, kan du innrede uterommet med møbler som lever lenge, uten å måtte bruke mye tid på vedlikehold. Her er det bare og nye årstiden.

Marty stol med pall kan danne en liten hyggelig uteplass eller kombinere med Marty sofa til en større gruppe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s