NYE MØBLER IGJEN

Jeg har lenge lengtet etter litt forandring i stuen og har selvfølgelig som alltid funnet meg noen klare favoritter som allerede er satt på ønskelisten. Jeg trives i utgangspunktet best i omgivelser som består av rolige farger og dempede toner, og jeg kan ærlig innrømme at jeg lenge har vært skeptisk og redd for å våge noe nytt. Nå er det en ny sofa som står på ønskelisten. For meg er det viktig med litt variasjon i interiøret, og det er først nå jeg begynner og føle meg klar til og begynne på nytt, igjen! Nå spørs det bare om jeg klarer å komme til en enighet med meg selv angående hva jeg egentlig vil. Det skal jo tross alt skli inn i alt det andre man har fra før og da er det viktig og være 100% sikker på hvilken møbler man skal ha, og da er jeg glad jeg har veldig god tid med planlegging, forhastede beslutninger lønner seg ikke alltid. Spisestuen har jeg nå blitt veldig fornøyd med, den har blitt akkurat sånn som jeg hadde sett for meg og ønsket.

Nå på sommeren er lette lyse tekstiler helt klart en favoritt, nå merker jeg godt at jeg er veldig lei av alt som har med blått og gjøre, som gardiner og farger på tekstiler. Jeg har nå fått solgt alle de blå gardinene jeg hadde og de blå putetrekkene. Jeg følte at det ikke passet inn noe lengre, og har nå fått på plass nye lyse gardiner som under bildet – siden jeg synes det er helt perfekt. Vel, det er litt uvant enda – det tar vel en stund før jeg blir vant med det.. jeg vet ikke, vi får se. Nå er det fargene hvitt,beige og sand som er en delikat stemnings palett nå i tiden fremover.

Her er noen av bildene som inspirerer meg mest om dagen! Veldig lekkert alt sammen!

3 kommentarer om “NYE MØBLER IGJEN

    1. Har ikke byttet sofa på 4 år nå, så kan ikke si det er utbytting hele tiden! Å det blir nok ikke noe ny sofa med det første, skrev bare at jeg hadde en ny på ønskelisten. Klarer meg fint med den jeg har en god stund til 😊

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s