DET ER TØFT NÅR DET FØRST STÅR PÅ

Hei dere!

Riktig gog lørdag, håper dere har en litt finere helg enn meg! Jeg har ikke akkurat hatt den beste starten på helgen slik som jeg selv ønsket, i går lå jeg rett ut på sofaen med feber, tett nese og en slapp kropp! Det suger virkelig alle kreftene ut av en, typisk det når jeg har en sånn helg der jeg har mye jeg skulle fått gjort. Det er i grunn veldig kjedelig, hvertfall nå som det er så fint vær ute og sola skinner. Min uflaks. Nå er det bare og fortsette og holde seg i ro, jeg gleder meg enormt til en hverdag uten sykdom igjen. Det å være syk er tøft når det står på, hvertfall når man ikke er vant til og holde seg i ro hele tiden, haha! Håper jeg er bedre på tirsdagen, sånn at jeg får vasket og gjort det rent igjen!

Mens jeg er syk og hviler meg inne, så jobber mannen som en helt med å bygge ferdig platting ute, hagestuen er jo som sakt ferdig (Mangler bare nye utemøbler som skal flytte inn dit, men vet fremdeles ikke helt hvilke utemøbler fra Slettvoll jeg skal gå for enda.) Gleder meg til og vise dere bilder på hvor fint det kommer til og bli, endelig en drøm som går i oppfyllelse.

Ønsker dere en fortsatt fin helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s