EVIGVARENDE PAMPAS

Hei alle sammen!

Det er så deilig og kjenne på den følelsen at man er frisk og rask igjen, det å være syk er virkelig ikke til å spøke med. Det skal sies sånn at ungene fikk det noen uker etter meg, så nå håper jeg virkelig at vi er ferdig med vår runde for i år – eneste som har sluppet unna er mannen i huset, og godt er det. Dere vet jo selv hvordan det er når mannfolkene blir syke, det er jo helt ekstremt. Til tross for at jeg i utgangspunktet er vant med og ha travle dager her hjemme, så skal jeg ærlig innrømme at det har vært godt med noen rolige dager også!

Som dere har sikkert fått med dere, så har det blitt en ny trend den siste tiden når det kommer til tørkede blomster, strå og gress. Dette er noe jeg selv ikke har vært så glad i, men den siste tiden så har jeg fått en liten forkjærlighet for de fluffy, lange stråene pampas. Når pampasen står lenge blir den nesten bare vakrere og vakrere, synes jeg. Koraller, strå, skjell og lette duftlys er med på og gir litt sommer stemning hos meg.

Det som er så fint med disse er at de er ganske evigvarende og gjør så mye ut av seg når de er såpass store og kraftige. Jeg har hatt mine siden i fjor – og enda er de like fine som nye. Jeg har selv hatt et stort forbruk på blomster. Er du en av de som ikke vil bruke så mye penger på dette, så er jo tørkende blomster et fint alternativ, tørkende pampas er jo bare kjempefint!

En fin onsdag til dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s