MODERNE OG FLEKSIBELT

Hei.

Beklager stillheten fra meg de siste dagene. Nå er vi endelig hjemme igjen, jeg og Amalie har vært på en liten mini ferie der vi har kost oss masse. Vi reiste hjem til Sunndalsøra, og besøkte mamma før de drar på ferie. En liten jente tur bare jeg og henne – noe som gjorde utrolig godt, siden det ikke er så ofte. Jeg merker at denne uken har gått altfor fort, det er jo faktisk noe i det at tiden flyr i godt lag, ikke sant? Nå er det fredag og en ny helg står for tur, noe som betyr at nå er det sommerferie til august for denne familien, jippi!

Å bestemme seg for et nytt kjøkken er ikke nødvendigvis så lett, og det fikk vi oppleve for fire år siden. Vi ønsket oss et kjøkken med moderne farger og materialer. På den tiden vi skulle starte med og planlegge nytt kjøkken, så var det grått som var det store da! Vi ville skape et lyst hjem fritt for shabby chic-stilen, den gangen var vi mer opptatt av å få en gjennomgående helhet, og noe mer tyngde enn hvitt på hvitt. Vi ville prøve noe nytt, som vi ble enige om og valgte ut sammen. For mange er det store klassiske, landlige kjøkkenet den store drømmen.

Men for oss, ble vi inspirert av det grå kjøkkenet fra Ikea som heter for bodbyn. Det var det som ble mest «oss» på den tiden, jeg har aldri vært særlig grå av meg, men ble veldig overbevist da jeg såg utstillingsmodellen på Ikea – det var da vi bestemte oss for at det var dette kjøkkenet vi skulle gå for. Det var vel denne stilen som vi var på jakt etter, klassisk/ herregård, og samtidig får man mye kjøkken for pengene.“Bodbyn” kommer i både hvitt og grått og som er veldig populær.

Dette kjøkkenet passer godt om du ønsker et klassisk kjøkken med et litt røffere tilsnitt. Kombinerer du det med hvite hvite fliser over benkeplaten får du et snev industriell stil. Røft og stilig! Etter 2 år med samme benkeplate så ville jeg gjøre noe nytt, for å få kjøkkenet litt lysere – som ble at jeg kjøpte marmor folie fra panduro. Dette tok sin tid med å legge, og her må man også ha god tid og tålmodighet – noe som kan være en prøve noen ganger, haha!

Det skal ikke så mye til for å “fornye” kjøkkenet og trenger ikke å koste skjorta for å gjøre noen endringer – det og bare se for seg et ønske og ordne litt selv, da får man også den følelsen av et “nytt” kjøkken på 123, det er morro når noe så lite kan gjøre en så stor forskjell. Og man kan gi videre inspirasjon til andre, som kanskje vil prøve ut det samme.

En enkel og fin løsning, som gir et fint resultat til et moderne og fleksibelt kjøkken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s