FOR EN OPPLEVELSE

Hei og riktig god mandag!

Vi har kommet oss hjem fra en helt magisk helg i Trondheim, som ga oss minner for livet. Der vi flyttet rett inn på hotell for hele helgen. Skal innrømme at det gjorde utrolig godt – siden det er et år siden sist. Bare det å kunne ha ansvar for seg selv og tenke kun på oss, og nyte de små øyeblikkene sammen er så viktig. Det deiligste med å være på hotell er å komme til duk og dekket bord hver dag, der vi kan sitte bare oss to, og det er så koselig. I tillegg er jo selvfølgelig maten helt upåklagelig, du kan bare nyte maten og sitte sammen uten å si et ord og bare smile. Det er så fint det.

På lørdagen reiste vi opp til granåsen på konsert til Metallica. Jeg opplevde stedet og konserten med de for første gang og jeg kan ikke si noe annet enn at det var helt rått, en flott opplevelse jeg unner alle til og oppleve. Metallica leverte som vanlig et sinnsykt show, og topper det hele med forelska i læren,n. Vi var jo så heldige med været, bortsett fra at det var litt kaldt – så for min del kunne det ha vært litt varmere altså, haha! Sånn er det og være en fryse pinne.

Nå skal det bli deilig og kunne kose meg litt sammen med de små jentene mine, og bruke tiden sammen med de når muligheten først er der. Jeg håper dere får en like fin dag som oss, vi skrives!

2 kommentarer om “FOR EN OPPLEVELSE

    1. Tusen takk, veldig koselig å høre at du synes det! All info om vaskerommet, finner du under kategorien: Vaskerom!
      Har skrevet mye der, så da håper jeg du finner de svarene som du lurer på der! 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s