MØBLER OG INNREDNING

I samarbeid med Azdesign

Www.azdesign.no er et firma som selger møbler til foretak for offentlige miljøer, først og fremst innenfor restaurant-, konferanse- hotell- og eventbransjen. Dette omfatter også større interiørforetak og arkitekter samt kommuner og ulike foreninger.

Når det kommer til møbler og innredning til hoteller, så er det mye og velge i. Det viktigste valget er å velge praktiske og lettstelte møbler som også skal være gode å sitte i – foreksempel i en hotellobby, en kafé, et venterom eller et avslappende lesehjørne. Det finnes så mange ulike utførelser, modeller, farger og sittehøyder. AZ design ønsker å selge møbler som har et stort utvalg innenfor et av nordens bredeste sortiment innen restaurantmøbler, med korte leveringstider, som har et personlig engasjement samt høy kvalitet. Hos de skal det ikke være noen stor utfordring å finne en modell for virksomheten din.

Når det kommer til stoler og sofaer så finner du mange ulike typer restaurantsofaer med materialer og trekk. Skal du velge lenestoler så anbefales det at du bør tenke på at det skal være lett å tørke av enkelte flekker med en våt klut. Det finnes også stoler med kraftigere stoff, og med en god impregnering som gir dem en finere følelse, men samme praktiske funksjon.

Det er viktig og gå for møbler med rett fargetoner som passer inn i de fleste miljøer man kan tenke seg. Det som er stilig er å blande forskjellige møbler med hver sin farge, som enkelt kan kombineres sammen eller stå alene. Uansett hvilket utgangspunkt du har er det fullt mulig å innrede en personlig og hyggelig hotellobby som også er funksjonell, tøff og stilig!

En lenestol med en hel rygg gir ikke bare en uslåelig sittekomfort, men skaper også en mer hjemmekoselig følelse. Denne vil du kanskje oppnå hvis du driver hotell eller en lignende virksomhet der lenestolene hovedsakelig er et sted for hvile og koselige samtaler. Skal det også være servering, bør du tenke på at trekket er robust og lett å rengjøre.

Når det kommer til komfort så er det naturligvis viktig og gå for en lenestol med stofftrekk, det er jo det alle beste og sitte i – når det kommer til alle årets tider. Det er et godt valg å velge stoler i forskjellige sittehøyder, da det er lurt å tenke på om det er yngre eller eldre personer som skal bruke disse. Eldre gjester kan ha vansker med å komme seg opp av for lave modeller, mens yngre gjester synker helt nedi. Bland om mulig flere modeller for best mulig valgfrihet for kunden eller gjesten på hotellet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s