EN STIL SOM JEG TRIVES MED

Hei fredag!

Jeg skal innrømme at jeg synes de dagene hvor jeg bare kobler HELT ut er så deilige! På onsdagen satt vi oss i bilen og reiste til Trondheim på dagstur, noe som var veldig koselig! Vi tok turen innom Leos lekeland, og tilbringte 4 timer der. Denne dagen var det kun barna sine, og det var virkelig gøy og se hvordan de storkoste seg.

Dagene bare forsvinner i en rasende fart, slik som de fleste dager gjør med barn i hus. Slettvoll er en favoritt blant mange når det kommer til interiør, og det er vel ikke så rart siden de har interiør til alle husets rom. Ikke bare har de utrolig mye fint, men man ser også at alt er så ordentlig og gjennomført, for ikke å snakke om klassisk. Jeg elsker jo interiøret om sommeren og syns det er noe eget. Jeg elsker jo alt som går i lin, beige og jordfarger – det passer så godt inn sammen med den stilen som jeg har her hjemme – en stil som jeg trives med.

Håper dere har en deilig start på helgen og en fin fredag!

2 kommentarer om “EN STIL SOM JEG TRIVES MED

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s