NÅR DET KOMMER TIL IMPULSKJØP

God fredag!

Nå er vel de fleste ferdige med ferien og tilbake på jobb? I dag startet dagen rolig her i huset, og noen ganger gjør det veldig godt der vi bare kan drøye det til det fulle. For min del er det godt med avslappende dager sammen med barna. Vi har ferie i fjorten dager til, så da må vi bare fortsette og nyte det mens vi kan. Selv om jeg skal ærlig innrømme at det blir godt å komme tilbake til hverdagen og alle de hverdagslige rutinene igjen. Åh, så deilig det skal bli.

Siden sist har jeg fått kjøpt meg noe nytt som har stått på ønskelisten veldig lenge, hos Slettvoll! Ikke store saken, men allikevel alltid noe å glede seg over. Lykken er jo å få kjøpe seg det man ønsker seg, ikke sant? Da er det veldig gøy når man bare kan plukke ut det man vil ha! Det siste året har jeg fått skjerpet meg veldig når det kommer til impulskjøp, er det noe jeg skal handle så skriver jeg ned ei liste og så blir det med det. Siden listen min er lang, så blir det litt og litt for hver gang, og det gjør at jeg setter mer pris på hver ting som jeg kjøper, og som jeg vet jeg skal ha i mange år fremover. Jeg er ikke så glad i å ha alt for mye, jeg liker bedre å ha større gjenstander som kan grupperes etter hvor jeg vil ha det.

Denne gangen ble det en stor og liten lykt og denne store blomster potten! Som dere vet elsker jeg store og kraftige ting hjemme hos meg og denne var selvfølgelig intet unntak.

Når det kommer til utemøbler, så har jeg funnet meg en stil som jeg selv liker. Jeg har allerede fått kjøpt meg en slik stol som dette med puff, (brukt) penger spart! Når salget allerede var i gang så kjøpte jeg meg et lite rundt bord også, som lenge har stått på ønskelisten – noen ganger er man så heldig og det er nettopp det jeg har vært med disse kjøpene.

Enn så lenge må dere ha en riktig fin fredag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s