NÅ SNAKKER VI UTEPLASS

Hei.

Jeg starter siste uken i ferien med litt sykdom, nå sitter jeg her stille og rolig – å nyter en kopp solbær toddy og pleier en sår hals! Nå er tiden inne og alt ligger tilrette for at denne drømmen endelig kan oppfylles. For et år siden var jeg godt i gang med å planlegge å få opp hagestue i hagen, og i år kom vi endelig i gang med fortsettelsen av uteplassen vår! Nå har vi endelig blitt ferdig med plattingen rundt hagestuen og er i full gang med å gjøre resten ferdig også, å sette opp levegg i spiler for å «ramme» den litt inn og skjerme oss litt fra naboen som bor ved høyre siden av oss. Dere kan ikke tro på hvor glad jeg begynner og bli, over hvordan huset sakte, men sikkert blir slik vi ønsker.

Her kommer litt bilder fra prosessen så langt, nyt dagen kjære lesere!Så langt i prosessen gleder jeg meg til og finne nye utemøbler som skal på plass til neste år, for det er jo et stort utvalg å velge i. Men hva det blir til, får bli en liten overraskelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s