DE ER PÅ PLASS

Er det en ting jeg skal innrømme, så skal jeg si det har vært godt med noen regnværsdager nå altså! Med levelig temperatur både inne og ute. Denne sommeren har vi jo vært velsignet med fantastiske dager med solskinn og varme nesten hver eneste dag, noe som har vært så digg og helt amazing! Nå ser jeg frem mot høsten og kaldere dager med kosekvelder under deilig pledd, varm og god te i store, fine kopper og et godt lesestoff – og for ikke å snakke om fine lykter som lyser opp for oss i mørke høstkvelder. Det er vel det eneste som kan gjøre slikt ruskevær noe koselig, for levende lys er vakkert året rundt, både inne og ute.

Gleden ble stor da jeg endelig fikk kjøpt meg disse fine lyktene hos Slettvoll, litt og litt blir ønskelisten komplett. Jeg synes det er viktig og pynte opp litt med lykter og blomster tilpasset årstiden, for et inngangsparti skal ønske både gjester og en selv velkommen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s