RENT OG ENKELT MED EUCALYPTHUS

Velkommen fredag! Nå er virkelig august godt i gang og jeg kjenner så godt på luften av høsten er på vei – det er jo litt deilig også. Denne uken ble det skolestart for mange, og det samme gjelder barnehagen! Jeg klarer ikke å holde følge med tiden, for hun eldste ble det første skoledag i femte klassen, og for hun minste ble det første dag på storbarnsavdeling (førskole) hennes siste år. Jeg vet ikke helt hvordan jeg føler det, det er både fint, rart, vemodig, og spennende på en og samme tid. Neste år på denne tiden så har jeg to barn på skolen, tenk det.. hvor blir tiden av?

Som de fleste vet så liker jeg og ha det rent og enkelt, og det ble det med disse nye eucalypthus grener som jeg falt helt for da jeg tok meg en tur innom butikken. Tenkt at noe så enkelt kan være så vakkert? Å ikke minst den gode lukten som dufter utover hele stuen. Jeg synes hjemmet blir så tomt uten grønne planter og med et par eucalypthus grener er faktisk noe av det vakreste jeg vet. Noen ganger skulle man nesten hatt sånn klippekort – for blomsterbutikk er jo nesten som en godteributikk – når det blir tomt så må det fylles opp igjen, haha! Det har blitt en avhengighet og er som sakt en av de morsomste kjøpene jeg har. Nå bugner det av eucalypthus på stuen. Rent og enkelt, akkurart slik jeg liker det.

Første uken tilbake til hverdagslivet er snart i mål, og vi gleder oss til helg! Ha en fin fredag 🙂

2 kommentarer om “RENT OG ENKELT MED EUCALYPTHUS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s