MØRKE FARGER OG VARME TONER

Nå som høsten er på vei, så kommer også lengselen etter å få inn litt mørkere fargetoner og varme høstfarger  inn i hjemmet.  Denne høsten er det mye nytt som står på interiørfronten, hvertfall når det kommer til møbler, farger og tekstiler. Høsten er den fineste tiden når det kommer til interiør, her kan man lett bytte ut og fornye seg litt og forandre interiøret etter slik man selv ønsker det året rundt. Det er ikke så mye som skal til for å endre stemningen i hjemmet. Noen nye pynteputer, pledd og gardiner kan ofte være nok for å få følelsen av et helt nytt rom, spesielt puter som setter prikken over i’n og er med på og skape en lun trivsel i de fleste hjem. Velur er nok min nummer en når det kommer til tekstil. Hos Slettvoll kan man få mange gode tekstiler og deilige fargepaletter som kan kombineres etter eget ønske, som igjen gir rommet et personlig preg.

Det jeg liker å pynte interiøret med om høsten er de små tingene som ofte kan gjøre det hele. Da tenker jeg mer på små dekor som kongler, kvister og mose. Det er faktisk de tingene i interiøret som kan fortelle oss hvilken årstid vi er i.

Bordet roma er en kombinasjon av stålben og den røffe bordplaten gir et tidløst og sofistikert resultat – en stil som kan passe til både mørkt og stramt, og til et lysere, klassisk interiør.

Første høstmåned har gjort sin entre. Ønsk den velkommen inn med sesongens varme, gylne farger.

2 kommentarer om “MØRKE FARGER OG VARME TONER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s