ET PRODUKT JEG IKKE KUNNE KLART MEG UTEN

Sponset

Det er slike dager som dette jeg liker, når jeg får muligheten til og vise dere den nye kolleksjonen fra Idealofsweden, nemlig Sylvie Meis – som jeg har fått sponset. Dette er en kolleksjon jeg ikke kunne klart meg uten, for det har et design med et spennende marmor-mønster som jeg liker. Det unike designet skaper en følelse av vann som beveger seg korallrev og gir en naturlig look. Med en ny iPhone XS MAX så passet det supert med nye produkter til telefonen, og med designet Reef Marble Design får du fargene rosa og svart, og som har et design som er metalldetaljer i gull. Jeg forelsket meg helt klart i det svarte med iDeal of Sweden sin logo og en Sylvie Meis-signatur.

HER / HER / HER

En ny nøkkelring har lenge vært på ønskelisten, og hvertfall en som matcher resten av tilbehøret til telefonen og som passer perfekt til hverdagsbruk. Tassel Key Ring er laget med premium materiale i kunstig skinn og er et eksklusivt tilbehør for din favorittveske og en praktisk nøkkelring. Designet har en 8 cm lang dusk og er dekorert med gullfargede metalldeler, iDeal of Sweden logo og en medaljong med Sylvie Meis-signatur. Denne får du også i to eksklusive farger: Svart og rosa.

HER / HER

Den nye clutchen Mayfair har en vakker signatur, er elegant og har tidløse teksturer innen mote. Med den får du magnetisk lås foran, 3 kortspor og et større rom for kontanter slik at du kan oppbevare alt det nødvendige, og et avtakbart svart deksel inkludert. Den har også en reim som kan fjernes, slik at du kan bruke den som clutch eller sammen med din favorittveske.

HER / HER

 

HER / HER / HER


Dette er det perfekte tilbehøret for deg som er på farten og som har en tidløs look. Mayfair Clutch er laget av kunstig skinn og har gullfargede metalldeler med iDeal of Sweden logo og en Sylvie Meis-signatur i gull.

MED RABATTKODEN AW19 – FÅR DU 20% PÅ DITT NESTE KJØP 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s