ET NYTT KJØKKEN

Hei dere og riktig god onsdag!

Ja, nå er det lenge siden det har kommet noen innlegg fra denne kanten! Denne høsten har jeg gledet meg kjempe masse til, for det er så mye mye nytt som skjer her hjemme nå – denne høsten skal bli både spennende og travel. Kjøkkenet vårt har fått seg en liten makeover fra siden sist. Jeg har nå i noen år ønsket om å få ny farge på kjøkken veggen, og siden listen over alt som nå skal gjøres er lang, så var det like greit å bare begynne. Det finnes jo 100 forskjellige mørke farger å velge mellom, og valget blir veldig enkelt når man allerede har plukket seg ut en farge man vet man vil ha. Vi gikk fra kritt hvite vegger til svart selvfølgelig, de som kjenne meg godt er sikkert ikke så veldig overrasket over det valget, haha! Jeg hadde sett for meg hvor fint det kom til å bli med svarte vegger til grått kjøkken, og jeg kan si at jeg ble veldig fornøyd med valget.

Den ultimate måten å tilsette litt luksus på kjøkkenet, er å ta inn det elegante naturmaterialet marmor, noe som jeg elsker. Jeg liker å plassere ting i grupper som jeg bruker daglig – som igjen skal være lett tilgjengelig. Marmor passer også til de fleste stiler, og vil gjøre seg like godt på et stramt og moderne kjøkken som på et mer klassisk bad.

Fortsatt fin dag til dere.

2 kommentarer om “ET NYTT KJØKKEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s