EN SNIKTITT PÅ JULEN

Altså, nå er det kun bare to måneder igjen til vi går inn i den fineste tiden i året som er julaften – og kun en til adventstiden begynner. Snart skal vi tenne det første lyset i advent, selv om det er lenge til julaften har vi en lang og hyggelig adventstid foran oss. Jeg elsker virkelig julen mer enn noe annet og drar frem pynten allerede i slutten av november. Jeg har bladd igjennom bilder og tittet på fjorårets juletid, noe som har fått meg til å innse at jeg nå gleder meg til og pynte huset til jul igjen. Åh, for en vakker tid på året det er, helt klart den fineste. Jeg elsker julen og alt som hører med, det er rett og slett en vakker stemning.

Her får dere en liten sniktitt på fjorårets juletid. Flere som gleder seg til jul?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s