HELG OG OPPUSSING

Gjett hva? Som jeg skrev tidligere så kommer denne høsten til og bli veldig innholdsrik og spennende. Jeg har nemlig kommet frem til noen store endringer som vi skal gjøre i stuen, en drøm som virkelig går i oppfyllelse, og det kommer til å bli så lekkert! Denne helgen er det helg og oppussing som har stått på listen, og nå begynner stuen og bli snart ferdig, eller det vil si at vi har fått malet ferdig den ene veggen på stuen, og nå har vi en vegg til som skal males ferdig. Dette har egentlig vært noe som jeg har ønsket meg i flere år nå, men som sikkert er et kjent problem hos oss aller fleste, så tar ting litt ekstra tid noen ganger. Men når man først har begynt på et prosjekt, så fortsetter man videre til man bli helt fornøyd og for å få ting helt ferdig.

Nå er to strøk unnagjort på denne veggen, så da er det bare å vente til vi kan påføre tredje og siste strøket her. Jeg skal innrømme at jeg er helt hundre prosent fornøyd med fargen vi har valgt. Det er som man sier, det er nesten som å få seg en ny stue til jul, igjen! Jeg gleder meg veldig til å vise dere! Full forandring med andre ord, og det er litt deilig det også, eller hva?

2 kommentarer om “HELG OG OPPUSSING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s