NYE MØBLER PÅ PLASS

Hei dere.

Det er rett og slett utrolig hvor mye litt maling gjør med et rom, og nå fremstår huset plutselig som et nytt hjem. Grunnen til at vi har valgt å male stuen, er for at vi har valgt å gå for en helt ny stil – med nye møbler på plass. Jeg har lenge ønsket en forandring i stuen, og denne gangen ønsker jeg å gå for en strammere stil. Samtidig så ønsker vi oss møbler som vi kan bli fornøyd med og beholde år etter år. Det er jo ingen hemmelighet at en ny sofa har stått på ønskelisten veldig lenge. For det er jo så mye lekkert å velge i, og nå har jeg fått plukket meg ut noen favoritter som har stått på ønskelisten det siste året, og nå gleder jeg meg bare til og få alt på plass – denne gangen som en varig endring.

Når det kommer til tekstiler hjemme hos meg selv, så er det alltid en farge jeg alltid ender opp med – og det er lys lin og sand farget. Jeg er låst til den fargen kan man si. Jeg har prøvd mye forskjellig når det kommer til farger på tekstil, men jeg faller alltid tilbake når det kommer til lin stoff og deretter til noe som er lyst. Alle som kjenner meg vet jo at det er denne fargen som jeg trives best med.

For stuen har jeg handlet Elliot sofaen fra Slettvoll samt to runde bord, og to stoler. Det ene drar med seg det andre vet dere. Møblene har allerede kommet i hus, bortsett fra de to stolene som kommer i midten av november. Gleder meg vanvittig til og style ny stue til jul, den som venter på noe godt, den venter ikke forgjeves..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s