BARNEBURSDAG – UNICORN STYLE

Hei fine lesere.

På torsdagen var det en fin dag, med mye latter og liv i stuen. Dette var Anes aller første barnebursdag der hun fylte hele fem år. Siden hun går på stor avdeling så er det en selvfølge at det blir mer naturlig og invitere vennene hennes hit på fest. Bursdagsbarnet var selv storfornøyd med både festen og dekorasjonen. Storesøsteren hadde unicorn tema på bursdagen sin i januar, og siden dette var så gøy så hadde hun et eget ønske om sin egen unicorn bursdag også – så da måtte vi gjenta suksessen med det igjen. Jeg kan si det sånn at å sette av tid til et bursdagsselskap med så mange ideer tar sin tid MEN jeg elsker det!

Ved siden av fikk de fine godteposer med litt forskellige aktiviter, leker og litt godis oppi, som gjestene fikk med seg hjem. Unicorn bursdag er og har blitt min favoritt, her kommer noen bilder!

Se på disse fine papirposene da, de er jo så skjønne! Jeg synes det er så fint å kunne lage noe ekstra ut av noe som man skal gi vekk videre til andre, spesielt i bursdager! Gleden er å kunne glede barna, og er det noen som kan gi det lille ekstra med så fine detaljer, så er det serien fra unicorn.

Denne dagen var så fin på alle måter! Ønsker dere en fortsatt fin lørdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s