VÅR NYE STUE

Hei og riktig god tirsdag!

Ja da var starten på en ny uke igjen, dagene flyr av sted og det nærmer seg jul med stormskritt. Jeg har i hvertfall fått det jeg har ønska meg til jul, kan vel si at det er årets julegave til meg selv – en riktig så fin julegave, det må jeg si! De nye møblene våre har kommet på plass i stuen, og jeg er veldig fornøyd. Denne sofaen passet bedre inn synes jeg, nye stoler har også flyttet inn og de får dere se mere av etter hvert – kan jo ikke vise alt på en gang. Jeg vet en ting, nå har jeg endelig fått det akkurat slik jeg ønsker å ha det på stuen, jeg har jo aldri hatt det så fint noen gang. Nå føler jeg meg trygg på stilen jeg har skapt, og jeg har landet greit der jeg ønsker å være for første gang. Stilen min er i dag veldig enkel og ren, MEN jeg er og vil foralltid ha beige som min favoritt farge – fordi dette er en farge som har kommet inn i hjemmet for å bli.

Sofaen er fra Slettvoll og heter for Elliot.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s