HEKTISK START PÅ DAGEN

Hei og hopp!

Nå har vi kommet oss godt i gang med november, og de fleste er vel godt i gang med og planlegge årets jul? Advent og juleforberedelser nærmer seg med stormskritt. En tid for hyggelig gjøremål for både store og små, men også travle hverdager for å få alt i hus. Nå snakker vi kun fire uker igjen, og så er vi plutselig kommet inn i den fine adventstiden. Hvor sprøtt er ikke det? Jeg liker ikke at disse ukene flyr så fort av sted, vi kan godt bremse ned litt nå – for det er jo nesten sånn at jeg ikke klarer å henge helt med. Vel, dette er og blir en hektisk start på dagen. Husvasken har jeg utsatt nå i kanskje snart to uker,  det vil si at det har ikke vært de mest effektive dagene, og sånn er det innimellom. Med oppussing av stue og nye møbler, så har jeg nå et mål om å få ryddet og vasket klart til helgen – den beste starten på fredagene er jo å ha et rent og nyvasket hus.

Nei, jeg får nesten bare begynne og starte med oppgavene som står for tur, så satser jeg på at jeg blir ferdig i løpet av dagen! Det beste er og komme seg tilbake til rutiner igjen, det er det jeg trives best med.

Ha en fin torsdag, så skrives vi!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s