ÅRETS FØRSTE JULEDEKORAJSON

Hei alle sammen.

I går fikk jeg tatt den såkalte helge vasken. Noe som betyr at jeg kan ta helg med litt ekstra god samvittighet, med familie kos og kvalitetstid sammen med den fine lille, gjengen min! Når det kommer til fredag og helg, så er det først og fremst familietid som gjelder. Nå kan jeg ikke noe annet enn å glede meg til å fylle opp dette huset med julepynt igjen – åh som jeg gleder meg til å gå inn i en hvit juletid i møte. Jeg har allerede fått pyntet opp vaskerommet til jul, og som tidligere nevnt liker jeg å holde det enkelt. Jeg får ikke sakt nok hvor mye jeg gleder meg til førjulstiden, for det er denne tiden på året som er koselig når det kommer til interiør og dekorasjon.

Ute er det kaldt og frost på bakken, noe som stadig minner oss på hvor nærme vi plutselig er julestemingen, hvertfall hos meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s