Det ENKLE ER OFTE DET BESTE

God onsdag kjære dere.

Tenk dere, nå har vi kommet halvveis inn i november, og her hjemme nærmer julen seg med stormskritt. Jeg er definitivt et jule menneske og i år gleder jeg meg ekstra mye, for det er jo så mye å glede seg til. Jeg kjenner nå gleden av å skulle pynte huset klart til jul, etter å ha sett de nye kulene hos Slettvoll. I år har jeg bestemt for at skal julen hos oss skal være naturlig med grønne og gull detaljer, noe som er helt nytt for meg men som jeg vet kommer til å bli veldig, veldig fint.

Jeg har alltid laget meg en tradisjon at når vi kommer til den 25. november, ja da starter julen for fult her i hus der juletreet skal opp! Jeg mener jo også at rød og tradisjon jul hører julen til, noe jeg synes er koselig altså, samtidig som at jeg misliker for mye pynt og sterke farger. Men hos oss så blir det ikke så veldig mye av det, bortsett fra barnerommet – for der mener jeg at julen skal være rød.

Jeg derimot heller litt mer mot det som er litt enklere, som grangirlander, tente lys og kongler. Noen synes kanskje det blir litt utradisjonell og kjedelig, men det er jul for meg og synes det enkle er ofte det beste. Jul blir det uansett, inspirasjon er til å skapes, og det håper jeg du finner her inne.

2 kommentarer om “Det ENKLE ER OFTE DET BESTE

 1. Hei

  Så fin den nye bloggen din er. Fulgte deg på den gamle, og ble så lei meg når den ikke ble oppdatert lenger. Men så fant jeg deg igjen. Ble veldig glad for det 🙂

  Liker

  1. Hei. Tusen tusen takk, det er veldig koselig å høre at du liker den nye bloggen!
   Nå ble jeg veldig glad å høre at du har savnet meg og bloggen, håper du koser deg masse med
   lesestoff, håper også du finner gleden av å finne litt inspirasjon hos meg! 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s