JUL HOS SLETTVOLL

På lørdagen bestemte vi oss for at vi skulle ta oss en tur til Trondheim, og det var like koselig som det alltid pleier å være. Jeg og mannen pleier jo å reise hit 1-2 ganger i året på weekend helg, men denne gangen reiste vi som en familie, og prioriterte barna, spise god mat og avsluttet dagen hos Leos lekeland – en perfekt avslutning på en fin dag.

Jeg fikk også tatt meg en tur innom hos Slettvoll, det er faktisk første gangen jeg er innom der når julen er på plass. Jeg mener det når jeg sier det, det var lekkert stylet og fylt med deilige julevarer og massevis av inspirasjon til årets jul. Alt i fra de vakreste gull dekorasjonene til kranser og vakker julepynt. Nå er jeg proppet full med masse ny inspirasjon til julen, og jeg fikk også kjøpt meg årets julekuler hos de. Er det en plass man kan få masse inpirasjon fra, så er det hos Slettvoll.

Under finner du en liten smakebit på det du finner ute i butikkene til Slettvoll nå. Ta turen dit for en titt du også, kanskje finner du en julegave eller to. Dette er absolutt min favoritt butikk i Trondheim. Kos dere med bildene og ha en nydelig dag!

Nå har jeg tenkt til å begynne så smått med litt jule pynt fra og med i morgen. Det vil si litt mer grønt og nye blomster skal på plass – for jeg elsker natur jul. Snart er det jo første desember og da er alle julelys tent, jeg klarer nesten ikke å vente. Skikkelig julestemning har jeg fått!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s