ÅRETS FØRSTE

Hei onsdag og ny uke! Det er ikke så alt for lenge til det skrives 1. desember på kalenderen – og mange av oss går inn i en god, koselig og muligens litt stressende juleforberedelsesmåned. Nå er tiden for svibler og amaryllis kommet, og jeg har fått handlet inn mine første og det føles helt rett nå. Tiden for å trekke naturen inn er bare så fint, og med svibler og mose kan jeg ikke motstå på denne tiden for det har blitt en fast tradisjon hvert år hos meg. Jeg synes også at de er finest når de bare er løk, før de springer ut – jeg gir de derfor minst mulig vann. Amaryllis har også fått kommet i vasene mine, de er en av julens vakreste blomster – og passer fint til svibler.

Det er så vakkert ute om dagen når snøen ligger som et hvitt landskap, nå teller vi dagene ned til  1.desember og den koseligste tv serien Amalies jul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s