EN LITEN DEKORASJON

Nå er det godt at helgen endelig er her, og fredagskosen er godt i gang. Tenkt at på søndagen er det første søndag i advent! Det blir fint, det! Da er det også innafor å pynte litt mer til jul tenker jeg, så det står på planen min da, i tillegg til å ferdigstille kalenderen til barna og ordne klart adventsstaken. Planen er alltid at jeg skal være ute i god tid, sånn at det ikke blir noe stressmoment, men heller noe som bare er koselig. Men mer om det senere og resultatet også, alt kommer til og bli veldig fint – og jeg gleder meg til å vise dere.

Jeg har fått handlet meg enda mere svibler, og tenkte derfor å vise dere hvor vakkert det er på  et dekorfat – som jeg har fått plassert på spisebordet. Jeg elsker å bruke naturen inn i interiøret og liker best å bruke ting som mose, kvister, og kongler. Det gir som oftes et utrolig fint resultat, som igjen er en fin måte å gjenspeile årstiden vi er i. Et dekorfat kan brukes til så mye, og er du den som liker å forandre litt til hver årstid – så er det å gå til innkjøp av et slikt stort fat et veldig godt tips. Det er jo fint og kunne få litt variasjon i interiøret uten å måtte bytte ut så mye.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s