ÅRETS ADVENTSKALENDER

God morgen. Er bare innom for å ønske dere en deilig helg, en superfin 1. desember i morgen og ikke minst en fin siste kveld i november. Her hjemme begynner vi også å bli klare for desember, og jeg er like ivrig som barna for å starte på adventstiden i morgen med pakkekalender, julefilmer og Amalies jul. Det kommer til og bli en sånn glede om morgenen nå, spesielt når jeg vet at det kribler av forventning til dagens luke hver morgen. Vi har også fått opp årets juletre og i år er det så fint med kun julekuler i gull fra Slettvoll og med masse lys. Det er utrolig vakkert!

I årets adventskalender har jeg holdt meg til to forskjellige typer bånd for første gang, og jeg synes det ble helt nydelig! Jeg falt sånn for disse to og synes de er så fine sammen. Bare det å kunne gi av seg selv, å kunne glede barna litt ekstra i desember – er noe jeg liker å gjøre. Det trenger ikke å være dyre gaver. Til de som lurer inneholder adventskalenderen diverse små ting som leker og annet nips. Et godt tips er å kjøpe ting de ofte trenger uansett, som feks undertøy, strømper, hårstrikk, toalettsaker osv.. Noen andre gode tips man kan bruke i kalenderen er ute aktiviteter, kjevle og forkle til den dagen man skal bake pepperkaker. Her gjelder det og være kreativ og det finnes mange koselige aktiviteter og finne på sammen med barna. Det er de små gledene og stundene som er viktige, og skape gode og nye minner sammen.

Som tradisjon får de også en ny pysjamas som de kan bruke i hele desember. I julestrømpen får de også sin egen julekule for hvert år, som de får med seg når de en gang flytter ut. Dette er noe jeg selv synes er koselig, og som jeg tror noe de kommer til å sette stor pris på. Jeg håper at de som voksne vil kunne huske tilbake på både adventstid og selve julehøytiden som fin og stemningsfull.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s