1.DESEMBER OG JULEKOS

God dag kjære lesere. Har dere hatt en deilig 1.desember? Tenk nå har vi ruslet inn i desember, årets siste måned, litt rart, men SÅ koselig! I går skjulte det seg pepperkakeformer i dagens luke og selve gaven var at vi skulle bake pepperkaker – til barnas store glede. Det var jo så hyggelig, og nå har vi fått fylt opp med pepperkaker for litt av desember, og det går faktisk unna med de – så det spørs om vi kanskje må ha en liten bakedag til, men er det jul så er det jul. For meg så handler det om å skape litt julemagi akkurat der hvor du er, og sammen med de du har i rundt deg.

Håper dere har en fin mandag!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s