Å GLEDE ANDRE BARNEFAMILIER TIL JUL

I dag hadde jeg et håp om å våkne opp til minusgrader og snø, det hadde vært så deilig! I stedet smelter snøen vekk med regnet og det er flere plussgrader. Det var ikke dette desember været vi ønsket oss. Nå får vi bare krysse fingrene for å få ønsket oppfylt med minusgrader og en hvit jul. Det er så mye bedre med skikkelig vinter enn disse grå dagene som vi har hatt nå de siste dagene. Snø er jo også noe å ønske seg til jul.

Fra jeg har vært liten har julen vært en av mine favoritt årstider som jeg liker best, juletiden for meg er en høytid som jeg liker å bruke sammen med familien – som igjen gir meg mye glede. Desember er og har alltid vært en fin måned som man kan inspirere og spre litt juleglede hos andre mennesker. For veldig mange er jul en hyggelig tid, men for mange familier og barn er det også noen som sitter og gruer seg til denne høytiden, når hverdag blir til høytid så forsterkes alt som allerede gjør vondt. I år ønsker jeg å gjøre en forskjell med å glede andre familier og barn på julaften, og de som heller ikke har muligheten til å gi. I dag tok jeg turen innom hotellet og leverte en bærepose med nye gaver som andre barn skal få en glede av, de fire siste årene har ansatte på hotellet i bygda her gitt julegaver til Omsorgskafeen i Trondheim. I år fortsetter hotellet med dette for 5 året på rad. Det finnes mange mennesker i landet vårt som ikke har råd til julegaver. Vi kan være med på å glede de som ikke har så alt for mye.

Ved inngangsdøren har jeg endelig fått på plass årets juletre. Julekransen er også kommet til sin rett, og i år er det en ny med kongler og en kraftig sløyfe, og jeg er veldig fornøyd.

Ha en deilig torsdag, dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s