ANDRE SØNDAG I ADVENT

God kveld.

Tenk at vi nå har kommet til 2. søndag i advent, og denne helgen er snart over! Dagene mot jul går jo så fort nå, og det er kun fjorten små dager igjen til julaften. Jaja, vi får prøve og nyte dagene så godt vi kan, og det kan jeg si at vi har fått gjort denne helgen – med julefilmer, pysjamas og en ny bakedag med enda mere pepperkaker. Denne uken har jeg planer om å få gjort unna siste rest før jul, julegave har jeg heldigvis fått handlet ferdig sånn at jeg slipper det jule stresset. Det er så innmari mye jeg ønsker å ha på stell, og det enste jeg skal få handlet meg nå er enda en stor bukett med Amaryllis, man får jo aldri nok av de til jul – i hvertfall ikke jeg. Tradisjonen vi ikke har fått gjennomført i år er å få tatt nye bilder til julekort som vi pleier og sende ut til familie og venner, det er noe vi har pleid og gjøre siden barna ble født. Det er litt trist å ikke kunne følge den tradisjonen i år, siden det er noe jeg synes er veldig koselig å gjøre i førjulstiden, men noen ganger rekker man ikke over alt – så til neste år skal det bli igjen.

Uansett, så skal denne julen bli like fin som i fjor med mindre stress, og jeg skal være mere tilstede og kose meg sammen med familien og de som jeg har i rundt meg. Nå er det andre lyset tent, og roen har senket seg for kvelden. Nå skal vi nyte de siste timene før leggetid med enda mere julefilmer på tv´en og kose oss litt ekstra sammen før hverdagen er tilbake – for det er så viktig.

Håper dere har en fin 2. søndag i advent ⭐️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s