NEDE FOR TELLING

Hei dere og riktig god fredag!

Tenk at vi nå har kommet til den 13. desember allerede, vi er halvveis til julaften! Det har gått så fort og sånn sett er jeg bare så glad for at jeg var tidlig ute med julegavene i år, for det har ført til at juletiden kan nytes mer sammen med familien og forventingsfulle barn. Jeg håper alle tar seg god tid til og nyte førjulstiden og ikke bare stresser rundt med julegave innkjøp og det som hører med i dagene før jul, for jul blir det uansett. Det er rart hvordan julen og tradisjonene fra vi selv var barn stadig er i endring og julen begynner bare tidligere og tidligere for hvert år som går. Jeg liker den tradisjonelle, koselige og varme julepynten. Alt er ferdig i slutten av november, slik at vi kan nyte julen i en hel måned her hjemme og det synes jeg egentlig er ganske så fint.

I dag var det Luciafeiring i barnehagen i morgen mørket klokken 09.15, og det var bare så fint. Alle barna var så vakre, der de sto hvit kledde med glitter og små tenkte lys, og sang. Vi fikk også servert saft, og lussekatter som vi kunne kose oss med, en vakker og innholdsrik dag.

Håper dagen deres har vært fin, det er jo fredag og helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s