ÅRETS ADVENTSSTAKE

Tenk at på søndagen var det tredje søndag i advent, nesten litt uvirkelig! Jeg synes alltid desember og advent går fort, men disse dagene har virkelig flydd avsted. Det er vel kanskje ikke så rart når det er så mye som fint skjer, for advent er jo en spennende ventetid for barn før jul med adventspakker hver morgen – til våre barns store glede. Det er jo ingen tvil om at denne førjulstiden er noe av det hyggeligste som er. Jeg merker selv at jeg tar det veldig rolig rundt julen i år uten stress og mas, for julen kommer uansett med mine nære og kjære. Juletiden er noe av det koseligste jeg vet!

Adventsstaken er en hyggelig tradisjon, og det finnes utallige måter å dekorere den på. Jeg går for den nesten samme som i fjor, med granbar og silkebånd. En veldig enkel adventsstake for min del, noe som jeg er veldig fornøyd med. Enn så lenge ønsker jeg dere alle en riktig god førjulstid og en fin tirsdag.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s