JULESTEMNIG ELLER EI

Her i gården er det ikke mye som minner om jul, for i dag våknet vi opp til regn og såpeglatte veier. Vi har heldigvis litt snø igjen, og den håper jeg virkelig ikke forsvinner nå! Om noen få timer er det juleferie og det skal bli fantastisk å tilbringe dagene sammen med familien med pysj og kose seg med julefilm etter julefilm. En annen tradisjon som vi garantert ikke er alene om å ha, er selvsagt å se Home Alone i førjulstiden! Helst så tett inntil julaften som mulig og det er like magisk som alltid. Julen er jo virkelig tiden for å kose seg skikkelig. Dagene går virkelig fort unna nå, tenk at om bare 4 dager så er det julaften. Heldigvis er det mye å glede seg over i romjulen også, for ikke å snakke om siste dagen i 2019 som er nyttårsaften.

Siste innspurt før jul skal gjøres i helgen, slik at roen snart kan senke seg. Det eneste som står på listen nå er og få vasket huset. For jeg må ha det rent til jul, jeg blir faktisk deprimert når det kommer til å ha et skittent og støvete hjem. Jeg er den som må ha det rent og ryddig i rundt meg, for jeg er nok ikke den enste som har støv på hjernen, vel? Haha.

Jeg har fått handlet inn Amaryllis til jul, de er jo selve dronningen av juleblomster og er en av mine favoritter år etter år. Amaryllis hører julen til, de gir et delikat preg i seg selv, eller i kombinasjon med litt grønt eller i dekorasjoner. Et lite tips du kan gjøre for å få lengre levetid i vasen er godt stell, og at du teiper nedentil sånn at stilken ikke skal spjære. Ha en kjempefin dag. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s