GOD JUL

Hei fine lesere. Er bare innom for å ønske dere alle en god jul. Tenk at vi har kommet til den fineste tiden på året, nemlig julaften 2019. Det er helt sprøtt og tenke på hvor fort disse desember dagene har flydd avsted, det er litt trist og tenke på at det snart er over. Her er julestemningen på topp allerede og vi har allerede rukket og vært igjennom alle tradisjonene så langt, siden vi ikke skal feire julen hjemme hos oss i år. Da er det godt å kunne kose seg mest mulig hjemme og bare nyte roen sammen før vi reiser, med pysj, julestrømper, grøt og 3 nøtter til Askepott. Vi har i hvertfall noen spente barn som lurer på om julenissen kommer innom i år også, for de klarer nesten ikke å vente, og det kan jeg godt forstå. Det blir jo ingen julaften uten julenissen vet dere! Nå skal vi snart få på oss finstasen og gjøre oss klare til å feire julen. Jeg håper dere har det bra og at dere får en magisk kveld.

Nyt julefreden og kos deg masse med familie og venner. Riktig god jul.

2 kommentarer om “GOD JUL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s