ÅRETS FØRSTE JULEBORD

Hei fine lesere. Tenkt at julaften 2019 er over for denne gang og snart skal vi avslutte dette året. Er det ikke rart hvor fort tiden går? Jeg håper virkelig dere har hatt noen gode juledager sammen med folk dere er glad i, for det hadde virkelig vi med god mat og glade barn som jublet høyt over alle gavene de fikk. Det er vondt og tenke på de menneske som er alene, som ikke har en stor familie å feire julen med. For jeg synes alle fortjener å kjenne litt på julegleden og takknemlighet og at folk bryr seg om andre, spesielt på denne tiden av året, der vi alle kan være samlet i denne høytiden. Husk å ta vare på de rundt dere, man vet aldri hva morgendagen bringer, så ta vare på dagen i dag – og vær takknemlig for det du har!

Jeg har gledet meg så lenge til å vise dere hvordan jeg har fått dekket årets første julebord her hjemme hos oss. I fjor begynte jeg og lage en ny tradisjon, det året vi ikke feirer jul sammen med familien min, da pleier jeg og invitere de hit til oss den 2.juledag og det er virkelig noe vi gleder oss til. I år dekket jeg julebordet med den fantastiske Moments fra Rosendahl som vi fikk til jul.  Høytidelig, klassisk servise – virkelig verdig for å pryde årets første julebord med lekre dekorasjoner i gull som passer til alt! Jeg er den som liker å pynte med granbar og bruke grønne detaljer når jeg skal dekke bord, for å gi det en varmere følelse og jeg synes det ble helt nydelig.

I år forelsket jeg meg helt i de små søte hjertene fra årets Karen Blixens Jul-kolleksjon fra Rosendahl, disse bruker jeg for å pynte opp borddekkingen og synes det ble kjempefint – og er noe som virkelig passer perfekt til et festbord. Dette kommer til å bli mye brukt hver jul, for det er rett og slett så fint at til neste år kommer vi til å ønske oss mer av det vakre juleservise Moments.

Et Grand Cru-servise hører til i mange norske hjem, og Rosendahl har med utgangspunkt i det populære serviset skapt en helt spesiell utgave til festlige anledninger. Serien Moments er et servise som blander det klassiske med vakre detaljer som passer perfekt til de festlige anledningene. En helt fantastisk fin julegave som varer og varer, og som passer til de som har alt.

En kommentar om “ÅRETS FØRSTE JULEBORD

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s