DRIVING HOME FOR CHRISTMAS

Heisann. Tenk at vi nå snart har kommet til den siste dagen i året, og jeg skjønner egentlig ikke hvor desember har blitt av. Jeg håper dere har hatt noen finer dager i romjulen. Dagene vi har foran oss nå er så fine, for vi har nå flyttet hjem til mamma for et par dager, noe som vi alltid pleier å gjøre siden jeg vil ha noen dager hjemme hver jul. Vi nyter late romjulsdager og gjør stort sett ikke noe annet enn å være med familien, gå turer, spise masse god mat og bare ta livet med ro. Akkurat sånn juleferie skal være! Både jeg og barna synes det er helt topp, og her koser vi oss veldig og nyter den deilige utsikten med høye fjell, regn og 12 pluss grader og ingen snø. Det er nesten som å reise fra all julestemningen til vår, noe som ødelegger den siste julestemningen her. Det blir liksom helt det samme uten snø. Uansett så er det hyggelig å kunne samles, lage årets tredje ribbemiddag – det er min favoritt julemat og tradisjonen er at det skal jeg ha hver jul når jeg skal hjem, og da liker jeg at vi skal holde på den tradisjonen. For ja, jeg er kravstor haha!

Neste år skal vi feire jul hos mamma, og blir der hele romjulen. Har allerede begynt å glede meg til det, for det er noen år siden sist vi feiret jul sammen, og det kommer til å bli veldig koselig. Nå ser jeg frem til og startet forberedelsene til årets siste dag, og den dagen pleier vi og være for oss selv – noe jeg syns er utrolig godt. Bare det å minnes året som vi har hatt sammen, snakke om høydepunkter og om nye flotte ting som skal skje. Kvelden avsluttes den siste dagen med et stort brak, noe jeg syns er en verdig avslutning på det som har vært og en hyggelig velkomst til det nye året som kommer.

Når vi kommer hjem igjen så er det bare og nyte den siste tiden med julepyntet hus, det kommer til og bli så tomt når vi rydder bort treet og alt av julepynten vi har. Men noen mener vel at det kan stå litt utover januar? Jeg har tenkt til å la det stå til den 2.januar, for da kan det jo hende at jeg har begynt og bli litt lei og med et nytt år så kan det være greit og få det bort også!Snart er det 2020, dere, og jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s